Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bilişim ve Elektrik-Elektronik teknolojileri Alan öğrencileri ile birlikte NETELSAN fabrikasına teknik gezi kapsamında ziyaret gerçekleştirdik.

Sektöründeki faaliyetlerine 1989 yılında başlayan Bina İletişim Sistemleri, Görüntülü Diafon Sistemleri, IP Akıllı Ev Sistemleri, Hırsız Alarm Sistemleri, Yangın Alarm Sistemleri, Sensörlü Aydınlatma Armatürleri, Exit Acil Yönlendirme ve Acil Aydınlatma Armatürleri, Akıllı Kapı Kilitleri ve en son Anahtar Priz Ürün Grupları üzerine ürünlerinin yapıldığı NETELSAN fabrikasına Çankırı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bilişim ve Elektrik-Elektronik teknolojileri Alan öğrencileri ile birlikte 21.12.2023 Perşembe günü NETELSAN fabrikasına teknik gezi kapsamında ziyaret gerçekleştirdik.

Netelsan Fabrikasına yapılan teknik gezide Fabrika girişince bizleri Ersin ERASLAN ve Ali ÖREN Beyler karşıladı, ziyaret öncesinde Çay/Kahve ikramının ardından Öğretmenlerimiz Ömer Faruk BAKLA ve Ersin Şahin Netelsan A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Necmettin UZUN’la okulumuzun durumu yapılan ve yapılacak projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Ersin ERASLAN ve Ali ÖNER  nezaretinde iki gruba ayrılarak  fabrika gezisine başlanıldı.

Teknik gezide 16.000 m2’lik alana sahip olan fabrikanın üretim yapılan 3 katı gezdirildi.

Gezi esnasında üretimin her aşaması, üretime katkıda bulunan makine, tezgah, robot, ve insan gücü hakkında bilgiler verildi.

Fabrika üretim tesisinin gezilmesinin ardından çalışan personelle birlikte fabrika yemekhanesinde öğle yemeğimizi yedikten sonra Fabrika içinde yer alan müze ziyaret edildi.

Müzede yer alan birbirinden kıymetli eserler Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Necmettin UZUN tarafından tek tek anlatıldı.

Müze ziyaretinin ardından yerli ve Sanayici İş İnsanları Derneğinin tanıtım videosu ile Netelsan firmasına ait tanıtım Filmi izlendi.

Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Necmettin UZUN  tarafından gezi hakkında görüş ve düşünceleri almak üzere Konferans  salonuna geçildi.

Öğrencilerin fabrika ve ürünlerle ilgili sorularını cevaplayan UZUN daha sonra Yönetim fabrikanın bu noktaya nasıl geldiğini bizlerle anılarına ve tecrübelerinden yola çıkarak ve öğrencilerimize yol haritası çizerek başarının tesadüf olmadığını, azim, kararlılık ve daima kendini geliştiren bir vizyona sahip olmanın ne kadar önemli olduğunu ifade etti.

Yapılan bu yararlı ve etkili sohbetin ardın toplu resim çekimin ardında öğrencilerimiz servis araçlarına binerek saat 9:00’da okulumuz bahçesinde başlayan teknik gezimiz saat 19:20’de okulumuz önünde son buldu.

Bizlere bu imkânı sunan ve her türlü destek ilgi ve lakayı gösteren başta Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Necmettin Uzun’a, Fabrika gezisinde bizleri karşılan ve üretim aşamalarında bizlere teknik bilgiler veren Ersin ve Ali Bey’e ve tüm Netelsan ailesine teşekkür ederiz.

23-12-202323-12-202323-12-202323-12-202323-12-202323-12-202323-12-202323-12-202323-12-2023

Yayın: 23.12.2023 - Güncelleme: 23.12.2023 09:13 - Görüntülenme: 1568