Okulumuza Yeni Kayıt Olacak Öğrencilerimizin Dikkatine !

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı'nda okulumuz 9.sınıflarına yeni kayıt olan öğrencilerimizin velilerinin kayıt evrakları, iletişim bilgileri ve Anadolu Meslek Programı öğrencilerinin alan seçimleri ile ilgili bilgi almak üzere Ağustos ayı içerisinde okulumuza gelmelerini rica ederiz.

ÇANKIRI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ,

2023-2024 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KAYITLARI

- E-Okul Öğrenci Bilgi Formu (Kayıt Sırasında Okul İdaresinden Alınıp Doldurulacak)

Seçmeli Ders Dilekçesi (Kayıt Sırasında Okul İdaresinden Alınıp Doldurulacak)

- Okul-Öğrenci-Veli Sözleşmesi (Kayıt Sırasında Okul İdaresinden Alınıp Doldurulacak)

- Açık Rıza Onayı ve Aydınlatma Metni (Kayıt Sırasında Okul İdaresinden Alınıp Doldurulacak)

- Veli İlaç Onam Formu (Okul Saatlerinde Düzenli İlaç Kullanması Gereken Öğrenciler İçin)

- Pansiyonda Kalmak İsteyen Öğrencilerimiz, Ayrıca Pansiyon İçin İstenen Belgeleri ve Malzemeleri de Hazırlayacaklardır.

OKUL İDARESİ

Kayıt için okul idaresinden alınıp doldurulacak olan belgelere

internet sitesinden de ulaşabilirsiniz.

(Okulumuza yerleşmeye hak kazanan öğrencilerimizin velilerinin, "kayıt evrakları, iletişim bilgileri ve Anadolu Meslek Programı öğrencilerinin alan seçimleri ile ilgili bilgi almak üzere" okulumuza gelmeleri gerekmektedir.)

Yayın: 20.07.2023 - Güncelleme: 26.07.2023 12:05 - Görüntülenme: 1683