Pansiyonumuza Yeni Kayıt Olacak Öğrencilerimizin Dikkatine !

Okulumuz pansiyonunda kalmak isteyen öğrencilerimizin Ağustos ayı sonuna kadar aşağıda belirtilen evrakı tamamlayıp getirmeleri gerekmektedir.

ÇANKIRI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ŞEHİT EMRAH ERSOY PANSİYONU PARALI / PARASIZ YATILI ÖĞRENCİ KAYITLARINDA İSTENECEK BELGELER

a)Çalışanlar için iş yerinden alınacak.

b)Çiftçiler İl-İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüklerinden alacak.

c)Emekliler SGK Müdürlüklerinden alacak.

d)Geliri olmayanlar SGK'dan çalışmadığına dair belge alacak

• Velinin ve Çalışıyorsa Eşinin Bakmakla Yükümlü Olduğu Anne ve Babası İle İlgili Tedavi Yardım Beyannamesi, Varsa Bakmakla Yükümlü Olduğu Şahıslarla İlgili Mahkeme Kararı Örneği

• Kontenjandan Müracaat Edecekse Kontenjanla İlgili Belge (17.Madde)

• Sınavın Yapıldığı Ders Yılında Tasdikname İle Uzaklaştırma Veya Daha Ağır Bir Ceza Almadığını ve Sınıfını Geçtiğini Gösteren Belge (Mezun Olduğu Okuldan Alınacak)

• Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (TC. Kimlik Numarası Olacak)

• Aile Nüfus Kayıt Örneği ve İkametgâh Belgesi

• Sınav Sonuç Belgesi (Okula Kayıtta Kullanılan OYP )

• 4 Adet Fotoğraf

• Yatılı Okumasına Engel Olmadığına Dair Resmi Sağlık Kuruluşlarından Alınacak Sağlık Raporu (Psikolojik Sorunu Olmadığı ve İlaç Kullanmadığı Belirtilecek)

Ailenin bir önceki mali yıla ait yıllık gelir toplamından fert başına düşen net miktarın, içinde bulunulan mali yılın Merkezî Yönetim Bütçe Kanunu'nda belirtilen Millî Eğitim Bakanlığı okul pansiyon ücretinin en azının 4 (dört) katını geçmemesi kaydıyla maddi imkânlardan yoksun bulunmak. Ailenin 2022 senesi yıllık gelir toplamından fert başına düşen toplam miktarın 2023 Mali Yılı için tespit edilen 46.000,00 (kırkaltıbin) TL'yi geçmemesi gerekir. Aile gelirinin tespitinde ailenin 2022 yılında elde ettiği tüm gelirleri esas alınacaktır.

Yayın: 21.07.2023 - Güncelleme: 21.07.2023 08:41 - Görüntülenme: 1775