Eğitim ve öğretim meşalesini kendisinden teslim aldığımız eskimeyecek ve enerjisi hiç bir zaman sönmeyecek olan İsmail Karabasmaz müdürümüzü öğrencilerimizle birlikte ziyaret ettik. Kendisi mutlu olmuşmudur bilemeyiz ama doğruyu söylemek gerekirse biz kendisini görmekten çok mutlu olduk. Hani çocuklar babalarına hitafen yazarlarya "gölgen yeter" diye işte bizde aynı duygu aynı muhabbeti müdürümüze karşı besliyoruz. İyiki çankırı mtal ailesi içinde yerini almış ve imzasını atmış. Öğretmenler gününüz kutlu olsun İsmail Karabasmaz hocam. Hep iyi olun inşaallah.

29-11-202329-11-202328-11-2023

Yayın: 29.11.2023 - Güncelleme: 29.11.2023 00:21 - Görüntülenme: 1552