T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ÇANKIRI / MERKEZ - Çankırı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

"Nitelikli Eğitim ile İşçi Mutlu-İşveren Mutlu “ Projemiz Hayata Geçiyor.

         Organize sanayi bölgeleri ile küçük ölçekli işletmelerin ihtiyaç duyduğu nitelikli kalifiye eleman ihtiyacını gidermek amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz bünyesinde okulumuz tarafından hazırlanan projemiz, büyük bir beğeni ve takdirle desteklenmeye değer bulunmuştur.

            Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansının yürüttüğü Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) kapsamında başvurusu yapılan projemiz Türkiye çapında desteklenmeye layık birkaç projeden biri olarak toplamda 4.453.000 TL destekle hayata geçirilmiştir.

            Valilikte düzenlenen imza töreninde proje, KUZKA Yönetim Kurulu Başkanı ve Çankırı Valisi Mustafa Fırat TAŞOLAR, Genel Sekreter Serkan Genç ve Çankırı Milli Eğitim Müdürü Muammer Öztürk tarafından imzalandı.  İmza törenine ayrıca İl Özel İdare Genel Sekreter Vekili Serdar SOYDAŞ, Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hayrettin ÇELİKTEN, okul müdürümüz Abdurrahman ŞAYIK ve proje yazımını gerçekleştiren müdür yardımcımız Harun AKGÜÇ katılmıştır.

            18 Aylık bir süre diliminde okulumuz Makine ve Tasarım Teknolojisi Alanının modernizasyonu yapılarak, sektörün ihtiyacı olan nitelikli elemanlar yetiştirilecektir.

09-01-202409-01-202409-01-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 09.01.2024 - Güncelleme: 09.01.2024 11:01 - Görüntülenme: 1566
  Beğen | 13  kişi beğendi