VELİ TOPLANTISI (27 Nisan 2024 Cumartesi-Saat 11.00)

Okulumuzda 27 Nisan 2024 Cumartesi günü saat 11.00'de 2. Dönem Veli Toplantısı düzenlenecektir. Bütün velilerimizi toplantımıza bekliyoruz.

Sayın Velimiz;

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 2. dönem Veli Toplantısı 27 Nisan 2024 Cumartesi Günü Saat: 11:00 ’de yapılacaktır.

Okul – Öğrenci - Veli iletişiminin pekiştirilmesine katkısının olacağı, ortak problemlerimize çözüm aranacağı; geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ders ve devamsızlık durumlarının görüşüleceği bu toplantıya teşriflerinizi bekler, saygılar sunarız.

Abdurrahman ŞAYIK

Okul Müdürü

(Eğitimin yapamayacağı hiçbir şey yoktur. Hiçbir şey onun etki alanının dışında kalamaz. Kötü ahlakları iyiye çevirebilir; kötü ilkeleri yıkar ve yerine yenilerini koyar; insanları melekler seviyesine çıkarabilir.)  (Mark Twain)

Gündem Maddeleri