"Zamanı Durduranlar" Fotoğraf Yarışması

Millî Eğitim Bakanlığı Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlügü tarafından İnsan ve Tabiat Temalı "Zamanı Durduranlar" Fotoğraf yarışması düzenlenmesi planlanmıştır. Öğrencilerimizi millî, manevi değerler ışığında çağın ve geleceğin becerileriyle donanmış ve bu donanımı insanlık yararına sarf edebilen, bilime, sanata, tabiata, kültüre duyarlı, nitelikli, ahlaklı, gördüklerinin ötesine bakabilecek bireyler olarak yetiştirirken, insanın ve tabiatın kökenleri üzerine derinlemesine düşünmek ve tabiatla aramızda kaybettiğimiz manevi ilişki üzerine bir farkındalık olusturmak amacıyla Genel Müdürlüğümüze bağlı okul ve kurumlarda, "Fotoğraf Yarışması Şartnamesi" çerçevesinde İnsan ve Tabiat Temalı "Zamanı Durduranlar" Fotoğraf Yarışması düzenlenmektedir.

Yayın: 07.02.2024 - Güncelleme: 07.02.2024 15:53 - Görüntülenme: 1587