2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM VELİ TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİK.

Kas

23 Kasım 2023 tarihinde Çankırı Müftülüğü koordinesinde yürütülen ÇEDES projesi kapsamında İl Müftülüğü İl Vaizi Hüseyin Yazıcı Başkanlığında Müdür yardımcımız Ahmet KARACA, Tarih Öğretmenimiz Cengiz BÜYÜKÖZDEMİR, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Selmin KANTAŞ ın iştiraki ile Çankırı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri İle Cami Buluşması gerçekleştirildi.

Kas

okulumuz Anadolu Teknik Programı 12. sınıflarımıza yönelik denem sınavlarının ikincisiyaptık.

Kas

24 kasım diyerek eğitimi ve öğretimi de tabiki bırakmadık. Motorlu araçlar teknolojisi alan şefimiz Mustafa Barış hocamın gayretleri ile Doğan oto tamir bakım servisi sahibi Tuğrul Doğan ı davet etmiş ve kendisini de motorlu araçlar teknolojisi öğrencilerine mesleki birikimlerini aktarmıştır.

Kas

Öğretmenlerimize 24 kasım öğretmenler günü hediyesinin öğretmenlere teslim etmemizde yardımcı olan ve emekleri olan Mehmet BOZ hocamıza teşekkür ediyoruz.

Kas

24 kasım öğretmenler günü nedeniyle okulumuzu ziyaret eden Belediye başkanımız İsmail Hakkı Esen beye nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Kas

Çankırı valliğimizin 24 kasım öğretmenler günü nedeniyle hediye ettiği kahve makinesini öğretmenler odasına teslim ettik.

Kas

Eğitim ve öğretim meşalesini kendisinden teslim aldığımız eskimeyecek ve enerjisi hiç bir zaman sönmeyecek olan İsmail Karabasmaz müdürümüzü öğrencilerimizle birlikte ziyaret ettik.

Kas

Hani gizli kahramanlar vardır, onların varlığını bilirsiniz ama görmezsiniz ya işte dün onlar geldi ve öğretmenler günümüzü kutladılar.

Kas

Hayatta en büyük servet sağlık.

Kas

Biz bizimle güçlüyüz ve mutluyuz sloganı ile tertip ettiğimiz 24 kasım öğretmenler günü yemeğine katılım sağlayan arkadaşlarımıza katılımları için kendilerine teşekkür ederiz.

Kas

Çocuk hakları, kanunen veya ahlaki olarak dünya üzerindeki tüm çocukların doğuştan sahip olduğu; eğitim, sağlık, yaşama, barınma; fiziksel, psikolojik veya cinsel sömürüye karşı korunma gibi haklarının hepsini birden tanımlamakta kullanılan evrensel kavramdır.

Çocukların erişkinlerden farklı fiziksel, fizyolojik, davranış ve psikolojik özellikleri olduğu, sürekli büyüme ve gelişme gösterdiği bilincinin yerleşmesi, çocukların bakımının bir toplum sorunu olduğu ve bilimsel yaklaşımlarla herkesin bu sorumluluğu yüklenmesi gerektiği düşüncesi, Cenevre Çocuk Hakları Bildirisi ile şekillenmiştir. Günümüzde çocuk hakları ile ilgili olan uluslararası belge 20 Kasım 1989 tarihinde Birleşmiş Milletler tarafından kabul edilen ve 193 ülke tarafından onaylanmış olan Birleşmiş Milletler Çocuk Haklarına Dair Sözleşmedir.

Kas

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."

Türkiye Cumhuriyeti´nin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün ebediyete irtihal edişinin 85. yıl dönümünde, onu saygı ve minnetle anıyoruz.

Kas

2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle okulumuzda Meslek Liseliler Hayata Dokunuyor Projesi kapsamında “Lösemiye Karşı Farkındalık Etkinliği” gerçekleştirildi. LÖSEV işbirliği ile Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Anıl İleri koordinatörlüğünde gerçekleştirilen etkinlikte 9 ATP / A sınıfı öğrencileri aktif rol aldı.

9 ATP / A sınıfı öğrencileri LÖSEV’in rengi olan turuncu renkli maskeler takarak seminer salonunda hazır bulunun diğer sınıf öğrencilerine lösemi hastalığı hakkında bilgiler içeren broşürler dağıttı. Ayrıca seminer salonundaki tüm öğrencilerimize lösemi hastalığı ve LÖSEV hakkında kısa bilgilendirme yapıldı.

Etkinlikte rol alan öğrencilerimiz dağıttıkları broşürleri okulumuzun idarî kadrosuna ve öğretmenlerimize ulaştırarak etkinliği tamamladı.

Kas

6 Kasım 2023 tarihinde yapılan Okullar arası Genç A ve Genç B Serbest güreş müsabakalarında okulumuz öğrencilerinden,

GENÇ A;

Emir Harmancı, Erkan Gani, İsmail Er Demirci, Fatih Çelik İl birincisi olmuştur.

GENÇ B;

Berke Metin İl birincisi, Ahmet Emin Satılmış il ikincisi olmuştur.

Öğrencilerimizi tebrik eder, emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.