Ara

motorlu Araçlar Teknolojisi Alanı 9E Sınıfının Aralık Ayı eli Toplantısını yaptık

Ara

25.12.2023 Pazartesi günü Çankırı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda okulumuz öğrencilerine yönelik Çankırı Karatekin Üniversitesi Hemşirelik son sınıf öğrencileri ve Okul Hemşiremiz Pınar İpek tarafından "Okulumda Sağlıklı Besleniyorum ve Kahvaltının önemi" adlı seminer verilmiştir.

Ara

Sektöründeki faaliyetlerine 1989 yılında başlayan Bina İletişim Sistemleri, Görüntülü Diafon Sistemleri, IP Akıllı Ev Sistemleri, Hırsız Alarm Sistemleri, Yangın Alarm Sistemleri, Sensörlü Aydınlatma Armatürleri, Exit Acil Yönlendirme ve Acil Aydınlatma Armatürleri, Akıllı Kapı Kilitleri ve en son Anahtar Priz Ürün Grupları üzerine ürünlerinin yapıldığı NETELSAN fabrikasına Çankırı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bilişim ve Elektrik-Elektronik teknolojileri Alan öğrencileri ile birlikte 21.12.2023 Perşembe günü NETELSAN fabrikasına teknik gezi kapsamında ziyaret gerçekleştirdik.

Ara

Değerler eğitimi kapsamında ilimiz vaizlerinden Durali GÜL tarafından “Doğruluk ve Dürüstlük” temalı  sohbet programı yapıldı.

Ara

Çankırı Karatekin Üniversitesi Hemşirelik Bölümü son sınıf öğrencileri ve Okul Hemşiremiz tarafından öğrencilerimize Çocukluk ve Ergenlik Çağı Diyabeti adlı eğitim verilmiştir. Ayrıca Konu ile ilgili pano ve broşür hazırlanmıştır

Ara

Çankırı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Motorlu araçlar teknolojisi öğrencileri olarak Alan şefi Mustafa Barış SAĞLAM ile birlikte DOĞAN OTO sahibi Ertuğrul AKDOĞAN'ı ziyaret ettik.

Ara

Bilek Güreşi turnuvasında il birincisi, Masa Tenisi turnuvasında il üçüncüsü olan öğrencilerimiz Okul Müdürümüz Abdurrahman ŞAYIK tarafından ödüllendirildi. Öğrencilerimizi elde etmiş oldukları başarıları için tebrik eder çıkacakları musabaklarda muvaffakiyetler dileriz.

Ara

ÇEDES ( Çevreme duyarlıyım değerlerime Sahip Çıkıyorum) kapsamında öğrencilerimizle birlikte İl Müftülüğümüzün Gençlik merkezine gittik.

Ara

TÜBİTAK Bilim söyleşileri kapsamında “ CANLILAR DÜNYASININ HARIKA KIMYACILARI” konulu eğitim çalışması sona erdi.

Ara

Anadolu Teknik Lisesi son sınıf öğrencilerimize yönelik deneme sınavının üçüncüsünü bu gün yaptık.

Ara

Çankırı İl Müftülüğü tarafından yürütülen değerler eğitimi kapsamında pansiyonda kalan öğrencilerimize yönelik eğitim çalışması yapıldı.

Ara

Kitap okuma saatimiz tüm sınıflarda olmak üzere öğretmenlerimizin desteği ve öğrencilerimiz gayreti ile tüm hızıyla devam ediyor.

Ara

Çankırı Karatekin üniversitesi Hemşirelik Bölümü son sınıf öğrencileri ve Okul Hemşiremiz tarafından öğrencilerimize 18-24 Kasım Antimikrobiyal Farkındalık Haftası ve Akılcı İlaç Kullanımı konulu  eğitim verilmiştir. Ayrıca Konu ile ilgili pano ve broşür hazırlanmıştır.

Ara

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM VELİ TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİK.